Activiteiten aanbod

Er worden activiteiten georganiseerd in het kader van spel, beweging, creativiteit, geheugen etc. We werken themagericht en krijgen geregeld bezoek van een muzikant, kinderdagverblijf, verhalenverteller, bibliotheek etc. Er wordt jaarlijks een groot uitstapje met alle bezoekers georganiseerd en ook tussendoor gaan we er geregeld naar de Tuinland, kinderboerderij, Lauwersoog etc.

Met twee gezellige locaties, een ruim buitenterras en een grote overdekte hal, kan Ouderenopvang Roden een ruim activiteitenaanbod bieden waaronder; geheugentrainingen, bewegingsactiviteiten, muziekactiviteiten, creatief, houtbewerking, handwerken, groepsgesprekken, koken & bakken. 

Bezoekers van de dagopvang hebben zelf de mogelijkheid deel te nemen aan groepsactiviteiten of zelf activiteiten te ondernemen, zoals puzzelen, breien of gewoon een boekje lezen. Er wordt per bezoeker gekeken wat hij of zij belangrijk vindt en nodig heeft.

Beide locaties hebben vaste begeleiders, stagiaires en vrijwilligers op vaste momenten van de dag om voldoende activiteiten te kunnen aanbieden.

Niks moet, alles mag!


Slideshow invoegen